joi, 20 iunie 2013

AZI - este o zi importantă!!

     „Ziua de ieri a trecut. Ziua de mâine nu a sosit încă. Nu avem la dispoziţie decât ziua de azi. Hai
să începem.” Maica Tereza

     Dacă în atricolul de săptămâna trecută am vorbit despre goana după viitor și despre faptul că această fugă ne aduce, de cele mai multe ori, griji în plus, îndepărtându-ne tot mai mult de prezent, în articolul de azi aș vrea să vă dau cele 10 gânduri constructive pentru o viața minunată.
     Aceste 10 gânduri constructive vă vor ajuta să trăiți în prezent, să simțiți bucuria de a fi un om mai bun, atât pentru voi înșivă cât și pentru ceilalți.
     Înainte de a trece la cele 10 gânduri constructive aș vrea să vă îndemn Să luptați pentru fericirea voastră! 
Să luptăm cu toții pentru fericirea noastră urmând un program zilnic de bună-dispoziție și gânduri constructive.  

joi, 13 iunie 2013

Cât ești de preocupat de viitor?

     “Dacă nu-ți convine ceva, schimbă acel lucru. Dacă nu-l poți schimba, schimbă modul în care te gândești la lucrul respectiv.” Mary Engelbreit
     Articolul de azi plecă de la un gând de al meu care mi-a venit acum câteva zile, în timp ce citeam o carte, foarte interesantă de altfel. Iată gândul meu: „De ce marea majoritate dintre noi suntem atât
e preocupați de viitor? De ce ne grăbim atât, să strângem averi, să avansăm în grad și niciodată să ne relaxăm și să trăim clipa prezentă? Oare chiar nu ne dăm seama că irosim atâtea momente speciale doar pentru că suntem în goana viitorului?”