miercuri, 1 august 2012

Puterea gândului este nebănuită!

„Nu ești ceea ce gândești că ești, dar ești ceea ce gândești”
Dr. Normand Vincent Peale

     Toate experiențele din viața ta sunt rezultatul gândurilor și sentimentelor pe care le emiți, infiferent dacă ești sau nu conștient de acest lucru. Destinul tău se află în mâinile tale și depinde în totalitate de gândurile și sentimentele tale.
    Gândurile noastre cel mai puternice care ne ocupă cea mai mare parte a timpului, fie că sunt negative, fie că sunt pozitive, sunt urmate de sentimente și senzații care sunt transmise mai departe în Univers.
    Avem grijă să ne procupăm, să ne frământăm, pentru fiecare lucru care ne deranjează. Ne umplem viața de tot felul de griji uitând să ne mai bucurăm de lucrurile mărunte. Mereu suntem în căutare de lucruri mărețe care să ne satisfacă așteptările iar în momentul când avem parte de acele lucruri mult visate, realizăm că bucuria nu e pe măsura așteptărilor noastre sau că acea bucuria s-a spulberat într-un timp atât de scurt.
    Dacă esti nemulțumit de viața pe care o duci, probabil că până acum te-ai ocupat cu criticarea lucrurilor care nu îți sunt pe plac, iar asta te-a făcut să uiți adevăratele tale scopuri pe care ți-ai dori să le urmezi. Singurul scop al vieții este să semeni iubire, bucurii și să alegi lucrurile care îți plac evitându-le pe celelalte.
    Dacă dorești să ai copii, dar nu ai reușit acest lucru până acum, oferă-ți iubire și simte-te bine, plin/ă de iubire ori de câte ori vezi părinți însoțiți de copiii lor. Dacă te simți deprimat/ă văzând alți părinți însoțiți de copii, nu faci decât să respingi posibilitatea de a deveni vreodată părinte.
    Dacă joci un sport și echipa adversă câștigă, dacă un coleg de muncă îți spune că tocmai a primit o creștere de salariu, dacă cineva câștigă la loterie, dacă o prietenă îți spune că soțul ei tocmai i-a făcut un cadou minunat surprinzând-o, sau că se mută într-o casă nouă, sau că fiul ei a câștigat o bursă, bucură-te la fel de mult cum se bucură ei, ca și cum aceste lucruri ți se întâmplă ție. Procedând astfel tu nu faci altceva decât să le atragi în viața ta. 
     Ori de câte ori te simți bine văzând lucrurile bune din viața altor persoane, tu le atragi automat în viața ta. Dacă te simți bine văzând succesul de care se bucură altcineva, fericirea sa sau orice alt lucru bun din viața sa, tu alegi acele lucruri pentru tine. Viața îți prezintă în permanență articolele sale pentru ca tu să le poți alege pe cele pe care le preferi și să te poți decide pe care dintre ele nu le dorești. Singura modalitate de a le atrage în viața ta pe cele preferate este să manifești iubire față de ele.
    Nu-i judeca pe ceilalți oameni și nu îi considera răi, căci în acest fel nu faci decât să emiți o vibrație negativă, atrăgând-o astfel din ce în ce mai mult în viața ta. Nu fi invidios pe cineva care are mai mult decât tine, căci invidia este un sentiment negativ și în acest fel nu vei atrage în viața ta lucuri pe care le iubești.
    Iubirea este singura forță care poate atrage lucururile pe care le dorești către tine!

    Iubiți fără limită, bucurați-vă fără limită... și trăiți-vă viața din plin!
   Cu drag,
Gabriela Pașcu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu